Miscare, din suflet, pentru copiii cu autism

Autoritatile responsabile le intorc spatele. Supervizorii si cei care fac terapie cu ei le cer parintilor o gramada de bani. La Constanta, un instructor de karate si doi voluntari lucreaza benevol cu copiii autişti. Cei mici invata sa se miste si sa constientizeze.

„Il tin de mana pe Andrei Albu cu care am inceput alergarea in jurul salii de sport. Are 8 ani. Dupa patru ture, abia mai tin pasul cu el. Este sprinten si plin de energie, ca iepurasul din reclama. Ne oprim in cele din urma din alergat, dar continuam incalzirea. Din spatele lui ii orientez capsorul: stanga, dreapta, rotire, apoi soldurile. Il las singur, iar copilul continua exercitiul. Langa noi este fratele lui geaman, Mihai. Cu el lucreaza Daniela, mama Mihaelei. Iar Mihaela a intrat pe mana Danei – voluntar aici de cateva luni.”
Citeste restul articolului in Jurnalul National

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>